Preguntes freqüents

Divulgació del dèficit de proteccions per als professionals que ens subministra els articles de primera necessitat, i serveis mèdics, petició de col·laboració als usuaris d’impressores 3D, i coordinació del subministrament de les peces que fabriquem entre tots (atenent a: personal sanitari, forces de seguretat, instal·lacions municipals, farmàcies, comerç local, etc…), de manera gratuïta.

Comptem per a això amb la inestimable, col·laboració , sense la qual no podríem, dur a terme la iniciativa, del personal de protecció civil, voluntariat de l’Ajuntament de L’Hospitalet, així com, personal de les forces de seguretat de la nostra ciutat.

Si ets un centre d’atenció primaria, un comerç d’activitat essencial com farmacies and supermercats o un comerç d’hospitalet que fas atenció al public, ens pots contactar a la següent adressa de correo info@lhunits.cat i fes-nos la petició de les quals necessitis. Si us plau, tingues en compte les teves necessitats i sol•licita aquelles que realment necessitis (Hem de repartir l’esforç entre tots).

Inclou en el missatge les següents dades:

  • Nom del comerç
  • Direcció completa
  • Quantitat necessària

Si tens impressora 3D i vols col•laborar:

Envia un correu a info@lhunits.cat, dient-nos qui ets, quina impresora tens i on hauríem de recollir les peces.

T’apuntarem i t’enviem l’arxiu stl amb la configuració que utilitzem nosaltres per produir el maxim de mascaretes de forma eficien. També adjuntarem el telèfons de contacte amb professors de tecnologia (Voluntaris) d’escoles de la ciutat, per a què els puguis consultar qualsevol dubte tècnic.

Anim i ajuden’s en aquesta iniciativa